Oppas

Natuurlijk voelt een kat zich thuis het meest op zijn gemak. 'VOOR DE POES' biedt u een gediplomeerde oppas, zodat u met een gerust hart van huis kunt gaan. De kat ervaart geen reisstress en hoeft niet te wennen aan een nieuwe omgeving. De dagelijkse routine hoeft niet onderbroken te worden en de kat zal zo een minimale hoeveelheid (vakantie)stress ervaren. Dat is prettig voor de kat en een geruststellende gedachte voor de eigenaar.

De oppas komt een of twee maal per dag bij u thuis om uw dier(en) te verzorgen. De oppas zal indien afgesproken ook de tijd nemen, om met de katten te spelen en eventueel wat te kammen, of om gewoon even met de dieren te knuffelen. Als uw kat medicatie nodig heeft, dan kan de ervaren oppas deze vanzelfsprekend toedienen. Natuurlijk houden wij er dan rekening mee, dat sommige medicatie op vaste tijdstippen gegeven dienen te worden. Insuline is daarvan een goed voorbeeld. Met andere woorden: de kat krijgt de verzorging en aandacht die hij gewend is!

Indien de kat tijdens uw afwezigheid medische zorg nodig heeft, dan gaat de oppas uiteraard met uw dier naar de dierenarts. De eigenaar of de contactpersoon wordt hiervan op de hoogte gebracht.

In overleg past de oppas op andere (kleine) huisdieren, want het is natuurlijk wel zo prettig als deze gelijkertijd verzorgd kunnen worden. De post wordt standaard verzorgd en de planten alleen in overleg.

Bij thuiskomst vindt u een notitie van de oppas, waarin verteld wordt of er bijzonderheden zijn geconstateerd en hoe het oppassen verlopen is.We willen u graag voorstellen aan ons team: Leonie, Ineke, Tanja en Isolde

Bij deze stel ik mij graag even voor! Ik ben Leonie, 23 jaar, en ik werk sinds 2013 al bij 'VOOR DE POES'. Wat begon als een vakantiebaantje is inmiddels uitgegroeid tot een fulltime job. Voorheen heb ik de opleiding Diermanagement aan het MBO gedaan en twee jaar HBO Diermanagement. Het mooie aan het werken bij 'VOOR DE POES' is dat er hoop te doen en zo ook te leren is. Het maakt het ook erg leuk dat geen kat of dag hetzelfde is :)

Bedankt voor jullie vertrouwen in dit leuke bedrijf en wie weet tot ziens!

Groetjes, Leonie

_______________

Hallo kattenliefhebbers! 

Mijn naam is Ineke en werk sinds mei 2016 bij VOOR DE POES.

Een aantal jaar geleden heb ik mijn diploma diermanagement behaald en heb daarna HBO communicatie gedaan. Ik ben heel erg blij dat ik werk gevonden heb waar ik mijn liefde voor dieren kan laten zien. Ik heb gewerkt in een dierenwinkel en in het dierenasiel. Daarnaast heb ik een tijdje in Schotland bij een Animal rescue centre gewerkt met getraumatiseerde honden en katten. Door deze ervaring kan ik ook overweg met dieren die niet altijd een leuk leven hebben gehad of simpelweg niet iedereen lief vinden.

Ik vind het ontzettend leuk bij VOOR DE POES en word ook heel erg blij van de verschillende katten die mij opwachten als ik de deur open doe! Zelf heb ik 1 kat die een erg gelukkig leven heeft. Ik zal uw huisdier verzorgen alsof het mijn eigen kat is.

Vriendelijke groeten van Ineke

___________________

Hallo iedereen,

Ik werk al een tijdje bij VOOR DE POES, maar heb me nog nooit digitaal voorgesteld dus bij deze! Ik ben Tanja en ben sinds 9 jaar af en aan werkzaam bij VOOR DE POES. Eerst als stagiaire, daarna help ik geregeld met de oppaswerkzaamheden. En sinds kort ligt mijn focus vooral op het magazine dat we in december op de markt gaan brengen. Ik heb meerdere diploma’s rondom dieren, namelijk MBO dierverzorging en paraveterinair en HBO Diermanagement met als specialisatie beleid, communicatie en educatie.

Mijn hele leven heb ik zelf ook dieren thuis. Momenteel leef ik samen met Joey, Henk en Indie, mijn 3 poezebeesten. Daarnaast heb ik wandelende takken en een aquarium met tropische vissen. Door mijn eigen ervaring te combineren met de kennis die ik via mijn studies heb gekregen vind ik het werk bij VOOR DE POES heerlijk. Iedere kat is een individuutje en het is super om te zien hoe tevreden de katten zijn als je daar komt oppassen, omdat ze lekker in hun eigen omgeving kunnen blijven. Dierenwelzijn staat altijd voorop bij mij en gelukkig ook bij VOOR DE POES. Ik verzorg uw katten alsof het de mijne zijn en zal er alles aan doen om bij uw katten het gemis van hun baasjes te minimaliseren door het ze optimaal naar het zin te maken.

Hartelijke groeten,

Tanja Ensing

____________________

Hoi, mijn naam is Isolde. Ik ben altijd al gek op dieren geweest. Ik heb dan ook een opleiding MBO dierenverzorging afgerond en ik heb veel gewerkt in o.a. dierenasielen en dierenpensions. Ik heb ook nog een jaar ervaring op paraveterinair gebied op gedaan, in de vorm van theoriecertificaten en stages. Vooral mijn stage in een groot dierenziekenhuis in Zweden was erg leuk. 
Naast mijn werk als dierenverzorger maak ik ook graag schilderijen van huisdieren in realistische stijl, waaronder ook katten. 

Sinds december 2016 werk ik bij ‘VOOR DE POES’ als dierenverzorger. Ik ben blij werk te hebben gevonden die aansluit op mijn opleiding en wat ik ook nog erg leuk vind om te doen! Ik vind het prachtig om de katten in hun eigen vertrouwde omgeving te mogen verzorgen. Vele malen beter voor de dieren dan in een pension. U kunt erop vertrouwen dat bij uw afwezigheid uw kat bij mij in goede handen is.

Vriendelijke groeten, Isolde